Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz
ISBN: 978-973-591-681-7
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: I
Pagini: 152
Format: 20x14
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Vrăjitorul din Oz - L. Frank Baum - Editura Mondoro

Folclorul, legendele, miturile şi povestirile cu zâne ne-au încântat copilăria. Orice tânăr este atras de poveştile fantastice, minunate şi ireale. Zânele înaripate ale fraţilor Grimm şi Andersen au adus mai multă bucurie în sufletele copiilor decât orice altă creaţie.

Cu toate acestea, vechile povestiri care au încântat generaţii întregi, sunt acum catalogate drept „învechite“ în bibliotecile copiilor; a venit vremea pentru o nouă serie de povestiri minunate, în care stereotipiile cu pitici şi zâne au fost lăsate la o parte, ca dealtfel şi toate acele îngrozitoare povestiri moralizatoare. Educaţia modernă include moralitatea; de aceea, copilul din zilele noastre caută doar distracţie în poveşti şi se dispensează cu bucurie de acele poveşti moralizatoare.

Cu acest scop în minte a fost scrisă povestea Vrăjitorul din Oz, doar pentru a încânta copiii din zilele noastre. Se doreşte a fi o poveste modernă, în care uimirea şi fericirea sunt prezente, iar palpitaţiile şi coşmarurile sunt date la o parte.

 

L. Frank Baum / Chicago, aprilie, 1900 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0280 sec