David Copperfield vol. 2 - Zorii unei zile mai bune

David Copperfield vol. 2 - Zorii unei zile mai bune
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-695-066-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: I
Pagini: 306
Format: 20x14 cm

DESCRIERE

David Copperfield - 2 - Charles Dickens - Editura Mondoro

Când servitoarea a ciocănit la uşă, a doua zi dimineaţa, la ora opt, ca să mă anunţe că apa pentru ras mă aşteaptă, m-am înroşit în patul meu. Bănuiala că servitoarea râsese de mine, oferindu-mi apă pentru bărbiereală, m-a urmărit toată vremea toaletei mele şi m-a făcut, sunt sigur, să am aerul umil al unui vinovat, când am întâlnit-o pe scară, coborând la dejun. Eram aşa de amărât că tot băieţandru sunt, încât mi-a venit foarte greu să trec pe lângă ea. Auzind-o măturând scara, am stat lipit de fereastră, uitându-mă la statuia regelui Charles călare, deşi statuia aceea nu avea nimic regal, înconjurată precum era de o sumedenie de brişti sub o bură de ploaie şi pe o ceaţă groasă. Chelnerul m-a scos din încurcătură, vestindu-mă că domnul Steerforth mă aşteaptă.

L-am găsit, nu în sala comună, ci într-un drăguţ salonaş cu perdele roşii şi cu covor turcesc. Focul ardea vesel şi un dejun substanţial era servit pe o masă acoperită cu o pânză albă.

Camera, focul, Steerforth şi toate celelalte se oglindeau drăgălaş în mica oglindă ovală, aşezată deasupra bufetului...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0414 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.