Motanul incaltat

Motanul incaltat
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-695-014-5
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: I
Pagini: 24
Format: 17x17 cm

DESCRIERE

Motanul încălţat - Charles Perrault - Editura Mondoro
 
A fost odată un morar care avea trei fii, iar la moartea lui el le-a împărţit tot ce avea în acest fel:
A dat moara celui mai mare, măgarul celui mijlociu şi pisica celui mai tânăr. Fiecare dintre fraţi a luat ceea ce îi aparţinea, dar cel mai tânăr, care nu primise decât pisica, se plângea că fusese nedreptăţit.
– Fraţii mei, a spus el, unindu-vă moştenirile, vă veţi putea descurca foarte bine în lume, dar eu, după ce voi mânca pisica şi îmi voi face o căciulă din blana ei, în scurt timp voi muri de foame!
Pisica, după ce stătuse tot acest timp şi ascultase ascunsă după uşa dulapului, acum a ieşit şi i-a spus:
– Nu te supăra aşa, bunul meu stăpân; doar pune să mi se facă o pereche de cizme şi dă-mi o tolbă şi ai să vezi că nu ai fost atât de nedreptăţit cum crezi.
Deşi băiatul nu se bizuia prea mult pe aceste promisiuni, totuşi, cum deseori observase trucurile înşelătoare cu care motanul prindea şobolani şi şoareci, cum ar fi să se atârne de picioarele din spate şi să se ascundă în grânele măcinate, ca să îi facă să creadă că era mort, avea oarece speranţă că motanul îi va fi de ajutor în nefericita lui situaţie.

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Cel mai tare motan

Imi place. Are desene foarte potrivite.

Titluri de același autor

Created in 0.0609 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.