Pavilionul numarul 6 si alte nuvele

Pavilionul numarul 6 si alte nuvele
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1973-86-9
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: I
Pagini: 116
Format: 20x14 cm

DESCRIERE

Cehov - Pavilionul nr. 6 şi alte nuvele Editura Mondoro - Gramar

În stilul caracteristic, Cehov ne încântă cu câteva nuvele deosebite, atât prin conţinut cât, mai ales, prin finalul lor imposibil de prevăzut. Citind aceste schiţe poţi spune liniştit „Azi am fost la teatru. Şi mi-a plăcut”!

Nu ştiu dacă aţi văzut cum încarcă oamenii măgarii. De obicei pun pe ei de toate, tot ce le trece prin minte: vase de bucătărie, mobile, butoaie, saci, copii de ţâţă... Un măgar astfel încărcat are înfăţişarea unei clăi de fân, din care abia se mai văd vârfurile copitelor.
Cam aşa arăta şi procurorul Alexei Timofeici Balbinski, pe când căuta cu grabă să găsească un loc în vagon, după semnalul al treilea. Era încărcat din cap până-n picioare... Săculeţe cu provizii, cartoane, tinichele, pelerine de damă. Ce n-ai fi găsit la el? De pe faţa lui roşie curgea sudoarea, picioarele i se îndoiau. După dânsul venea, cu umbreluţa pestriţă în mână, nevastă-sa, Nastasia Ilvovna, mică, blondă, pistruiată cu falca de jos ieşită în afară şi cu ochii holbaţi, tocmai ca o ştiucă pe când o tragi din apă.

Din cuprins:
Operă de artă
Conductorul
Procurorul sub strajă
Bătrâneţe!
Dincolo de ţintă
Fiica albionului
Moartea funcţionarului
Logodnicul şi tatăl
O dramă
Pavilionul  nr. 6
Vorbă lungă
Primejdia - Povestirea unui cărăuş
Prădătorii

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Capodopere - Literatură universală

Created in 0.0248 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.