Peter Pan in Gradinile Kensington

Peter Pan in Gradinile Kensington
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1973-28-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: I
Pagini: 104
Format: 20x14 cm

DESCRIERE

Peter Pan în Grădinile Kensington - JAMES MATTHEW BARRIE - Editura Mondoro

Când o întrebi pe mama ta dacă ea a auzit despre Peter Pan atunci când era fetiţă, îţi va spune: „De ce întrebi, sigur că am auzit, copile”; şi dacă o întrebi dacă el călărea pe o capră în acele vremuri, ea va spune: „Ce întrebare prostească; sigur că da”. Dacă îi pui aceeaşi întrebare bunicii tale, ea va răspunde la fel: „Sigur ca da”, dar dacă o întrebi şi pe ea dacă Peter Pan călărea o capră în acele vremuri, ea va spune că nu a auzit ca el să aibă o capră. Poate că a uitat, la fel cum altcineva îţi uită numele şi te strigă Mildred, ca pe mama ta. Cu toate acestea, e puţin probabil să fi uitat un lucru atât de important ca o capră. Asta înseamnă că nu avea niciuna atunci când bunica ta era fetiţă. Asta arată că atunci când spui povestea lui Peter Pan, e o prostie să începi cu capra (aşa cum face majoritatea oamenilor), ca şi cum ţi-ai pune vesta peste haină.

Desigur, asta arată că Peter este bătrân, dar de fapt el rămâne de aceeaşi vârstă, aşa că până la urmă asta nu e atât de important. El are doar o săptămână şi, cu toate că s-a născut cu atât de mult timp în urmă, nu a avut nicio zi de naştere şi nu e nici cea mai mică şansă să se întâmple asta.

Motivul este că de la vârsta de şapte zile nu mai este om; a ieşit pe fereastră şi a zburat în Grădinile Kensington.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0387 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.