Povesti galeze

Povesti galeze
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-695-060-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: I
Pagini: 80
Format: 20x14 cm

DESCRIERE

Poveşti galeze - William Elliot Griffis - Editura Mondoro
 
... Tom s-a făcut stăpân peste castel şi peste toate comorile lui. El a deschis Drumul Regelui din nou. A avut grijă de bătrâna lui mamă, s-a însurat cu cea de-a douăzecişiuna nevastă a Uriaşului Blubb, acum rămasă văduvă, şi a fost mereu bun cu cei bolnavi şi săraci.
Astăzi, în Cornwall, oamenii încă povestesc despre marele om care a desfiinţat birul de drum al Uriaşului Blubb.
Secole după aceea, când Evanghelia lui Hristos a venit în ţinut, ei au restaurat mormântul Uriaşului Tom şi pe el au sculptat aceste cuvinte:
AICI ODIHNEŞTE DESCHIZĂTORUL DE DRUMURI.
 
O nouă colecţie de poveşti internaţionale la Editura MondoRo
Din serie mai fac parte: 1 Povesti Ruseşti, 2 Poveşti Japoneze, 4 Poveşti Celtice, 5 Poveşti Indiene, 6 Poveşti Turceşti, 7 Poveşti Olandeze, 8 Poveşti Chineze, 9 Poveşti Persane şi Sud-Africane, 10 Legende şi poveşti antice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0283 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.