Vrăjitorul din Oz

Vrăjitorul din Oz
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-695-088-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: II
Pagini: 152
Format: 20x14

DESCRIERE

Vrăjitorul din Oz - L. Frank Baum - Editura Mondoro

Folclorul, legendele, miturile şi povestirile cu zâne ne-au încântat copilăria. Orice tânăr este atras de poveştile fantastice, minunate şi ireale. Zânele înaripate ale fraţilor Grimm şi Andersen au adus mai multă bucurie în sufletele copiilor decât orice altă creaţie.

Cu toate acestea, vechile povestiri care au încântat generaţii întregi, sunt acum catalogate drept „învechite“ în bibliotecile copiilor; a venit vremea pentru o nouă serie de povestiri minunate, în care stereotipiile cu pitici şi zâne au fost lăsate la o parte, ca dealtfel şi toate acele îngrozitoare povestiri moralizatoare. Educaţia modernă include moralitatea; de aceea, copilul din zilele noastre caută doar distracţie în poveşti şi se dispensează cu bucurie de acele poveşti moralizatoare.

Cu acest scop în minte a fost scrisă povestea Vrăjitorul din Oz, doar pentru a încânta copiii din zilele noastre. Se doreşte a fi o poveste modernă, în care uimirea şi fericirea sunt prezente, iar palpitaţiile şi coşmarurile sunt date la o parte.

 

L. Frank Baum / Chicago, aprilie, 1900 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0395 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.