Câinele din Baskerville

Câinele din Baskerville
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1973-46-3
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: I
Pagini: 200
Format: 20x14 cm
Categoria: Sherlock Holmes

DESCRIERE

 Cel mai cunoscut detectiv al tuturor timpurilor, Sherlock Holmes, apărut sub semnătura nu mai puţin celebrului Arthur Conan Doyle, ne încântă şi astăzi, de zeci de ani încoace, cu aventurile sale din Baker street 221B. O mare parte dintre povestirile marelui detectiv, apărute la Editura Mondoro - Gramar vă stau la dispoziţie în colecţia Sherlock Holmes. Seria este deschisă de primul roman Un studiu în roşu (1887) în care în care îşi face apariţia celebrul detectiv. Colecţia continuă cu Semnul celor patru, Valea fricii, Aventurile lui Sherlock Holmes, Memoriile lui Sherlock Holmes, Întoarcerea lui Sherlock Holmes, Arhiva lui Sherlock Holmes.
Citiţi această remarcabilă frescă poliţistă, tipărită în milioane de exemplare (se pare că ocupă un loc fruntaş, după biblie, ca vânzări), prototipul detectivului superinteligent ce rezolvă cazuri imposibile prin faimoasele sale deducţii logice, cazuri, în marea lor majoritate, relatate de bunul său prieten Dr. Watson.
Câinele din Baskerville - roman - Sherlock Holmes - Arthur Conan Doyle                  - Editura Mondoro - Gramar - a treia din serie

Niciodată nu spusese atât de multe şi trebuie să recunosc că vorbele lui îmi făceau o deosebită plăcere, deoarece deseori fusesem iritat de indiferenţa sa faţă de admiraţia mea şi de încercările pe care le făceam ca să dau publicităţii metodele sale. Eram, de asemenea, mândru să cred că stăpâneam într-atât sistemul său încât să-l aplic într-un mod pe care el să-l aprobe.
Luă bastonul din mâna mea şi îl examină câteva clipe cu ochiul liber. Apoi, cu o expresie de interes, puse jos ţigara şi mergând cu băţul la fereastră, îl privi din nou cu o lentilă convexă.
— Interesant, deşi elementar, zise el revenind în colţul favorit pe canapea. Avem cu siguranţă unul sau două indicii pe baston. Ele formează baza pentru mai multe deducţii.
— Mi-a scăpat ceva? am întrebat eu, umflându-mă oarecum în pene. Sunt sigur că nu este nimic important peste care să fi trecut.
— Mi-e teamă, dragul meu Watson, că mare parte din concluziile tale au fost eronate...

RECENZII

Rating general
5 (2 recenzii)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Cainele din B

Un roman foarte bun. Mi a placut ff mult. E OK
5

Buna cartea!

E buna cartea. Mi-a plăcut şi traducerea. Mi se pare foarte reală dar nu ştiu de ce. Văd ca aveti mai multe. Am vazut şi ceva filme. Mai buna cartea!
Created in 0.0371 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.