Arsène Lupin si dopul de cristal

Arsène Lupin si dopul de cristal
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1973-78-4
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: I
Pagini: xxx
Format: 20x14 cm

DESCRIERE

Maurice LeBlanc - Arsene Lupin în Dopul de cristal
- Editura Mondoro - Gramar

Alte aventuri ale celui mai faimos hoţ al tuturor timpurilor - Arsene Lupin. O adevărată colecţie poliţistă, originală prin modul de abordare. Maurice LeBlanc a intenţionat prin acest personaj să-i opună lui Conan Doyle (creatorul faimosului Sherlock Holmes) şi celebrei sale serii a detectivului superinteligent un personaj antagonic dar cu aceleaşi calităţi extraordinare. De această dată folosite pentru a scăpa de mâna lungă a justiţiei. O copie fidelă a curajului, excelenţei intelectuale şi vestitei şiretenii a detectivului care dezleagă orice enigmă. Un superhoţ.
În una din cărţile seriei sale - Arsene Lupin contra lui Herlock Sholmes, LeBlanc însuşi va trebui să-i dea socoteală lui Conan Doyle pentru folosirea numelui detectivului său extraordinar - Sherlock Holmes. La comentariile şi riposta acestuia LeBlanc înlocuieşte numele cu Herlock Sholmes.
O serie la fel de valoroasă şi expresivă ca şi celebrul detectiv Sherlock Holmes. Doar mai puţin cunoscută.
Garantăm excelenţa romanelor! O serie unică în România!
 
 
... A visat urât. Gilbert şi Vaucheray stăteau în genunchi pe dalele din celulele lor, întinzând braţele către el şi strigând îngroziţi. „Ajutor!... Ajutor!” strigau ei. Dar, în ciuda eforturilor sale, el nu putea să se mişte. El însuşi era prins cu nişte legături invizibile. Şi, tremurând, obsedat de o viziune monstruoasă, privea pregătirile funebre, tăierea părului şi a gulerelor condamnaţilor, tragedia sordidă.
— Pe Jupiter! spuse el, când se trezi după un şir de coşmaruri. Sunt o grămadă de semne rele! Din fericire, nu cred în superstiţii. Altminteri...!
Apoi adăugă:
— Totuşi, avem un talisman care, judecând după purtarea lui Gilbert şi a lui Vaucheray, ar fi suficient, cu ajutorul lui Lupin, să sperie ghinionul şi să asigure triumful cauzei bune. Să ne uităm la dopul de cristal!
Sări din pat spre a lua obiectul şi pentru a-l cerceta mai atent. Apoi scăpă o exclamaţie de uimire. Dopul de cristal dispăruse...

RECENZII

Rating general
4 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
4

Dopul

E faina! Cred ca au o ordine a aventurilor. Trebuie sa incep cu prima. Am crezut ca sunt povestiri independente
Created in 0.0325 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Termene și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.